Info
2017.09.20. Nyitás
Akatosh & Ryuuji Szerkesztő
Fantasy Téma
G-Portál Tárhely
Linda Design
Gergő Köszönet

KAYLA VÖLGY - MERCY FALLS - MONSTER OC DAYS - ROSENBERG LOVAS KOLLÉGIUM - SZUPERHŐS AKADÉMIA

 
Chat
 
Lakosok
Indulás: 2014-09-28
 
Karaktersablon

Teljes név: (karaktered egész neve, pl. Amber Rain Flowell)

Név: (amit használ, ahogy szeretnéd, hogy szólítsák, pl. Amber vagy Amber Rain)

Nem: (férfi/nő, fiú/lány)

Kor: (0-150) (általában huszonéves koruk környéken állnak meg az öregedésben)

Született: (hónap, nap)

Csillagjegy:

Faj: Félfarkas

Kapcsolatok: (ha nincs, írd azt, ha összebeszéltél valakivel/keresett a kari, akkor írd oda az ő nevét, és hogy milyen kapcsolatban álltok. - tehát ez csak akkor számít, ha játékban van a személy, a nem alakított testvéredet/szerelmedet fölösleges ideírni)

Származás: (anya-apa, testvérek rövid leírása, rangjaik.)

Falka: (egyelőre Onyx vagy Lovis)

Rang: (milyen rangot tölt be a falkában?)

Beosztás: (melyik területen „dolgozik”? pl. vadász, felderítő, stb.)

Elem: (HAGYD ÜRESEN)

Történet: (LEGALÁBB 5 értelmes, összefüggő magyar mondat. Hol élt eddig, milyen élete volt, milyen gyerekkora volt, stb, minden ami a múltjával kapcsolatos és fontosnak tartasz.)

Hobbik: (pl. túrázás, felderítés,  stb, ami eszedbe jut:) )

Kedvencek: (amit akarsz, cápák, bokrok, stb., amit a karaktered szeret – kaja, állat, növény, minden jöhet)

Gyűlölt dolgok: (amiknek véletlenül se menne a közelébe – ugyanígy jöhet minden)

Legszebb emlék: (amire máig szívesen visszaemlékszik)

Legrosszabb emlék: (amire szörnyű visszagondolni)

Titkok: (találj ki valamit, hiszen mindenkinek vannak – legalább egy)

Mitől fél a legjobban: (pl. sötétség, tűz, magasság, stb.)

Legnagyobb vágya: (mindannyiunknak van valami, amire egész életünkben vágytunk, csak esetleg nem kaphattuk meg. a te karakterednek mi az? akár az erdőből való kijutás is lehet.)

Küllem: (ha a képet nem érzed elégnek, esetleg van bármi extrája)

Farkaskénti küllem: (ha a képet nem érzed elégnek, esetleg van bármi extrája)

Tulajdonságok: (figyeljetek, hogy ne legyen ellentmondás, ne legyen össze-vissza, épüljenek egymásra a szálak. ha úgy érzed, már eléggé megismerhettük a karakteredet a fenti kérdések alapján, nyugodtan vedd rövidebbre a dolgot, de ha mesélni szeretnél még róla, nyugodtan.)

Avatar: (ki van a képén?)

Kép:

Farkas kép:

 

A karakterlapot E/1 és E/3 személyben is lehet írni.

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.09.17. 18:30
Akatosh

...

 
Tartalom

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?